Dressoir Gatsby 150cm Massief Mango Hout - 43347

Je bespaart €248,92
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 150cm
Diepte 45cm
Vakken 4x (HxBxD) 23m x 51cm x 40cm
Materiaal Gelakt mangohout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

Het Gatsby dressoir is een buitengewoon meubelstuk dat bij je thuis past. De grote voordeuren en de carrosserie zijn gemaakt van massief mangohout. Mangohout maakt indruk met zijn spannende kleurverlopen en individuele nerven. De afgeronde zijkanten, het gegroefde houten oppervlak en het matte metalen frame in zwart zorgen voor de perfecte mix van moderne look en retro flair.

Achter de twee deuren bevinden zich vier grote vakken. Het dressoir biedt je dus voldoende opbergruimte voor alle woonspullen die je uit het zicht wilt opbergen. Of het nu gaat om borden en glazen in de eetkamer, boeken in de woonkamer of mappen en schrijfbenodigdheden op kantoor: het extravagante dressoir slaat in elke ruimte een goed figuur en kan op verschillende manieren met andere meubels worden gecombineerd - beleef het voor jezelf!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.