Dressoir Heritage 160cm Mozaïek - 43345

Je bespaart €354,20
Levertijd : juli (onder voorbehoud)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 80cm
Breedte 160cm
Diepte 40cm
Hoogte poten 18cm
Vak 4x (HxBxD) 28x77x32cm
Materiaal Gelakt hout, metaal
Kleur Zwart, zilver, veelkleurig

Omschrijving

Ontdek nu de fascinerende wereld van Noord-Afrikaans en Indiaas vakmanschap! Laat u inspireren door de eeuwenoude traditie van mooie meubels met uitgebreide inlegstukken geeft uw huis een extravagante elegantie die uw hart sneller doet kloppen. Dit dressoir maakt indruk met zijn unieke artwork op de deuren. Adembenemend mooi: de uitgebreide mozaïekfront van het dressoir zorgt voor een spannende uitstraling. De elementen, gerangschikt in concentrische cirkelpatronen, stralen veelzijdige oppervlaktestructuren en kleuren uit en zien eruit als parelmoer.

Maak van uw huis een plek met verfijnde esthetiek en stijlvol comfort met voortreffelijk designmeubilair. De zwarte behuizing en het metalen frame benadrukken de spannende voorkant van het dressoir, terwijl de zilverkleurige metalen poten en handgrepen het ontwerp van de kast completeren. Niet alleen het design van het dressoir is een echt hoogtepunt. Open de deuren en vind voldoende opbergruimte in het dressoir. Hier kun je al je woonspullen netjes opbergen. Onze interieurtip: Combineer het intarsia dressoir met subtiele meubelstukken om deze eyecatcher perfect in de kijker te zetten!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.