Dressoir Scorpion 177cm Massief Mango Hout - 40182

Je bespaart €260,24
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 76cm
Breedte 177cm
Diepte 38cm
Hoogte poten 18cm
Vakken (HxBxD) 4x 26m x 86cm x 27cm
Materiaal Gelakt mangohout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

Hou je van het buitengewone en heb je nog een beetje opbergruimte in je ambiance? Dan is ons extravagante dressoir precies wat je zoekt. Een massief lichaam van mangohout rust op een eenvoudig metalen frame, dat inspireert met geweldige kleurovergangen en opwindende nerf. Het hoogtepunt van het bord is echter zonder twijfel het uitgebreide 3D-snijwerk dat aan de voorkant is bevestigd. De organische vormen lijken over het oppervlak te stromen en inspireren door hun buitengewone look en feel.

Maar het is niet alleen het uiterlijk van het dressoir dat vanaf het eerste moment inspireert. Ook het interieur is veelbelovend. Achter de rijkelijk vormgegeven deuren bevinden zich vier grote vakken in natuurlijke mangohoutlook. Veel ruimte om borden, boeken of glazen uit het zicht op te bergen.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.