Dressoir Thor 193cm Massief Dennen Hout - 43679

Je bespaart €317,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 76cm
Breedte 193cm
Diepte 45cm
Hoogte poten 8cm
Schuiflade 3x (HxBxD) 12x49x36cm
Gesloten vakken 2x (HxBxD) 15x112x42cm
Materiaal Massief dennen hout, gelakt, staal
Kleur Zwart, natuur

Omschrijving

Met ons massief houten dressoir Thor haalt u een stukje onvervalste natuur in huis. Bij de verwerking van de plaat werd veel belang gehecht aan de originaliteit van het hout. De karakteristieke nerf, knoesten, kleurverloop, ruwe delen en natuurlijke inkepingen komen hier samen om een ​​indrukwekkend totaalbeeld te vormen, wat van elk bord een opvallend individueel stuk maakt. De zijdelen met gekruiste stutten ondersteunen de industriële flair die het board uitstraalt.

Dankzij de FSC®-certificering is ons dressoir van massief grenen niet alleen bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk, maar overtuigt het ook met veel ruimte en opbergruimte. Naast drie lades en twee deurvakken heeft u ook nog een uitneembaar flessenrek. Hier kunt u maximaal elf flessen van uw favoriete wijn bewaren.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn.Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.