Dressoir Veneziano Messing Groen 160cm Marmer - 43350

Je bespaart €371,74
Levertijd : juni (onder voorbehoud)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 79cm
Breedte 160cm
Diepte 40cm
Hoogte poten 17cm
Vakken 4x (HxBxD) 25m x 77cm x 34cm
Materiaal Gelakt mangohout, metaal, marmer
Kleur Messing, groen, zwart

Omschrijving

Dit massieve dressoir van hoogwaardig mangohout, geschilderd in messing, overtuigt door zijn unieke oppervlaktedesign. Bijzonder mooi: het groen marmeren blad, de afgeronde zijkanten en het zwart metalen frame zorgen samen voor een spannende retro look. Het geribbelde design en het messingkleurige oppervlak zijn typische kenmerken van de Art Deco-stijl en geven je huis een glamoureuze sfeer.

Maar niet alleen het design van het dressoir is een echt hoogtepunt. Open de deuren en vind voldoende opbergruimte in het bord. Hier kun je al je woonspullen netjes opbergen. Of het nu gaat om porselein, glazen, boeken of accessoires – het dressoir kan naar wens worden gebruikt. Onze tip: Combineer het dressoir met andere meubelstukken en accessoires van messing - zo creëer je gemakkelijk een harmonieus totaalconcept in je woonruimte.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.