Dressoir Wild Oak Wit 100cm Massief Eiken Hout - 40067

Je bespaart €109,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 115cm
Breedte 100cm
Diepte 40cm
Voethoogte 2,5cm
Deurvak boven (HxBxD) 2x 16x47x34cm
Deurvak onder (HxBxD) 2x 21x47x34cm
Open vak (HxBxD) 24x97x34cm
Materiaal MDF, gelakt, massief hout, eiken, geolied
Kleur Wit, natuur

Omschrijving

Dit bijzondere Dressoir trekt meteen ieders aandacht! Dit komt voornamelijk door het ongebruikelijke ontwerp van de dressoir . Hier worden moderne elementen gecombineerd met de rustieke schoonheid van natuurlijk massief hout. De behuizing van de kast is ontworpen in een elegant matgrijs en het front is versierd met massief eiken ruiten. Zelfs de schors werd behouden als designelement, waardoor het hout er bijzonder natuurlijk uitziet.

Omlijst door het individueel gevormde hout, heeft het dressoir een groot open vak, dat wordt gedeeld door een scheidingswand. Onder en boven bevinden zich vier ruime compartimenten met deuren met een praktisch push-to-open mechanisme. De grote plank is bij uitstek geschikt om te worden uitgerust met decoratieve elementen zoals schilderijen, kaarsen of bloemen en achter de deuren kunt u al uw woonaccessoires uit het zicht opbergen.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn.
Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.