Dressoir Factory 180cm Acacia gekalkt - 36771

Je bespaart €267,28
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 80cm
Breedte 180cm
Diepte 45cm
Vakken 2x (HxBxD) 60x60x40cm
Schuiflade 3x (HxBxD) 15x50x40cm
Materiaal Witgekalkt acaciahout
Kleur Grijs, natuur

Omschrijving

Bent u dol op industriële stijl? Het dressoir van teakgrijze gekalkte acacia brengt een gezellige sfeer in huis! Een beetje shabby chic, een beetje industriële look - liefhebbers van nostalgische stijl komen aan hun trekken. Visueel vormt een stoere metalen body een interessante combinatie met het acaciahout. Het zichtbare metalen frame omlijst vakkundig de twee grote kastdeuren en de drie praktische lades in het midden.

De warme acacia geeft het dressoir een aangename uitstraling. Daarnaast zorgen gedetailleerde accenten voor een onderscheidende uitstraling. Overigens: het bord biedt u veel ruimte voor uw persoonlijke aankleding op de bovenplaat. Fotolijsten, een mooie vaas of een artistiek vormgegeven kom komen hier goed tot hun recht. Bijzonder slim: het bord is voorzien van verstelbare scharnieren. Door omstandigheden zoals temperatuurschommelingen en de natuurlijke vorm van het hout kunnen de deuren kromtrekken. 

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.