Dressoir Heritage 150cm Massief Dennen Hout - 40881

Je bespaart €198,62
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 83cm
Breedte 148cm
Diepte 40cm
Schuiflade (HxBxD) 20x32x30cm
Vakken (HxBxD) 21x68x36cm
Materiaal Massief dennen hout, MDF, glas, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

Met zijn zes lades en drie ruime planken biedt het heritage dressoir veel opbergruimte in je woon- of eetkamer. Hier gaat de rustieke schoonheid van natuurlijk massief hout samen met moderne elementen. De romp en de grote lades van het dressoir zijn ontworpen in een klassieke landhuisstijl, terwijl de ruiten met ophangsysteem en decoratieve raamlatten de industriële vormgeving compleet maken. De vakkundige mix van stijlen zorgt voor een uniek hoogtepunt in je huis!

De combinatie van open vakken als geïntegreerde vitrine en de ondoorzichtige lades geeft het meubel zijn heel bijzondere toepassing. Boeken, serviesgoed kunnen hier worden uitgestald, terwijl spelletjes, hoeden of proviand veilig worden opgeborgen. De grote dressoir biedt ook ruimte voor decoraties zoals foto's, kaarsen of vazen. Onze interieurtip: Plaats een spiegel boven de kast - zo geef je het dressoir een bijzondere eyecatcher!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.