Design Kast Illusion 120cm Zwart Mangohout Massief Hout Goud Metalen Frame - 44321

Je bespaart €44,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 120cm
Breedte 100cm
Diepte 38cm
Afmetingen compartiment B x H x D 47 x 31 x 33cm (6x)
Materiaal MDF, gelakt mangohout, gepoedercoat ijzer
Kleur Zwart, naturel, goud

Omschrijving

Deze designkast is geen illusie! Als je nog steeds op zoek bent naar een dressoir dat veel opbergruimte en een spannend design combineert, dan hebben wij precies wat je zoekt. Het zwarte dressoir Illusion is gemaakt van hoogwaardig massief hout, meer bepaald mangohout. Het hoogtepunt van deze kast is zonder twijfel de driedimensionale oppervlaktestructuur van de kastfronten. De deuren in mandala-design zijn een echte blikvanger in je huis en combineren elegant design met een vleugje extravagantie. Met zijn royale afmetingen biedt het moderne dressoir veel opbergruimte voor uw persoonlijke spullen. Ontdek jouw nieuwe designklassieker voor je woonkamer, hal of eetkamer!

De 3D-voorkant van het massief houten dressoir en het gouden ijzeren frame geven het meubel een glamoureuze uitstraling. Achter de abstracte fronten bevindt zich veel opbergruimte verdeeld over zes grote kastvakken. Of je de kast nu in de woonkamer, eetkamer of hal plaatst - het zwarte dressoir zal zeker ieders aandacht trekken. Als je op zoek bent naar een stijlvol en functioneel meubelstuk dat gemaakt is van hoogwaardig massief hout en tegelijkertijd veel opbergruimte biedt, dan is dit dressoir de perfecte keuze voor jou!

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurverlopen, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en dragen bij aan de charme van massief hout. De natuurlijke mangohoutkleuring in bruin- en geelachtige tinten is gebaseerd op de natuurlijkheid van het massieve hout. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.