Dressoir Marrakech 160cm Massief Mango Hout - 40247

Je bespaart €231,38
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 160cm
Diepte 38cm
Vakken 6x (HxBxD) 26x50x30cm
Hoogte poten 16cm
Materiaal Mangohout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

Met dit dressoir haal je een echte favoriet in huis. Zoals de naam al doet vermoeden, is het uitgebreide frontdesign geïnspireerd op de patronen en vormen van de Orient. Het lichtere mangohoutpatroon is ondersteund met een zwarte achtergrond, waardoor de diverse vormen bijzonder mooi zijn. De drie bewerkte houten knoppen ronden het ontwerp perfect af.

In totaal zijn zes compartimenten verborgen achter de opvallend vormgegeven deuren. Hier heb je dus genoeg opbergruimte voor alle spullen die je altijd bij de hand hebt maar uit het zicht wilt opbergen. Het zomerse en natuurlijke design van het dressoir ademt een vakantiegevoel uit en kan heerlijk veelzijdig gecombineerd worden - probeer het gewoon eens!

Let op: Velvet is een zeer bijzondere meubelstof met unieke eigenschappen. De helderheid en intensiteit van de kleur kan variëren en er kunnen unieke patronen op de stof worden gecreëerd - afhankelijk van de richting waarin de fijne vezels zijn geverfd en hoe de stof wordt verlicht. Het resultaat is een individuele compositie van kleurnuances en oppervlaktestructuren die van uw meubel altijd een fascinerende blikvanger maken.