Handgemaakt Design Dressoir Piazza San Marco 180cm Grijs Goud Massief Mangohout 3D Design - 44319

Je bespaart €37,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 177cm
Diepte 38cm
Afmetingen vak B x H x D 85 x 28 x 33cm (4x)
Materiaal Gelakt mangohout, MDF gelakt
Kleur Blauw, grijs, goud

Omschrijving

Ontdek een prachtig sieraad voor bij jou thuis! Het blauwgrijze dressoir Piazza San Marco neemt je mee in een mediterraan interieur en zorgt voor luxe design in je woonkamer, hal of slaapkamer. Het bijzondere dressoir is gemaakt van hoogwaardig massief hout, meer bepaald mangohout. Het hoogtepunt van deze kast is zonder twijfel de driedimensionale oppervlaktestructuur van de kastfronten. De kastdeuren met abstract houtsnijwerk zijn een echte eyecatcher in je huis en combineren elegant design met een vleugje extravagantie. Het extravagante dressoir biedt met zijn royale afmetingen veel opbergruimte voor uw persoonlijke spullen. Ontdek jouw nieuwe eyecatcher voor de woonkamer, hal of eetkamer!

De 3D-voorkant van het handgemaakte massief houten dressoir in subtiele Venetiaanse stijl en de kunstig vormgegeven, gouden voet geven het meubel een glamoureuze uitstraling. Achter de uitvoerig vormgegeven fronten bevindt zich veel opbergruimte, verdeeld over vier grote kastvakken. Of je het dressoir nu in de woonkamer, eetkamer of hal plaatst - het dressoir in Italiaanse stijl zal ieders aandacht trekken. Verheug u op echte designmeubels en “La Dolce Vita” in uw huis!

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurverlopen, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en dragen bij aan de charme van massief hout. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.