Houten Dressoir Vulcano 180cm Massief Bruin Mangohout 3D Design Metalen Frame Zwart - 44651

Je bespaart €265,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 177cm
Diepte 38cm
Materiaal Gelakt mangohout, gepoedercoat ijzer
Kleur Zwart, bruin

Omschrijving

Ben je op zoek naar een modern dressoir met veel opbergruimte? Het bruine Vulcano dressoir is gemaakt van hoogwaardig massief hout. De driedimensionale oppervlaktestructuur van de kastfronten wordt een dressoir in uw woonkamer. Het oppervlak van de deuren lijkt dankzij de oneffenheden bijna op echt vulkanisch gesteente. Met zijn royale afmetingen biedt het moderne dressoir voldoende opbergruimte voor uw persoonlijke spullen. Ontdek jouw nieuwe designklassieker voor je woonkamer, hal of eetkamer!

De 3D voorkant van het massief houten dressoir en het zwarte ijzeren frame geven het meubel een moderne uitstraling. Achter de abstracte fronten bevindt zich veel opbergruimte verdeeld in grote kastvakken. Of je de kast nu in de woonkamer, eetkamer of hal plaatst - het houten dressoir zal zeker ieders aandacht trekken. Als je op zoek bent naar een stijlvol en functioneel meubelstuk dat veel opbergruimte biedt, dan is dit dressoir de perfecte keuze voor jou!

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en dragen bij aan de charme van het massieve hout. Er kunnen ook kleurverschillen optreden. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.