Houten Dressoir Zen Circles 120cm Massief Wit Zwart Mangohout 3D Design Metaal Goud - 44492

Je bespaart €253,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 120cm
Breedte 100cm
Diepte 38cm
Materiaal Gelakt mangohout, gepoedercoat metaal
Kleur Zwart, wit, goud

Omschrijving

Dompel jezelf onder in de tijdloze elegantie en warme uitstraling van het massief houten dressoir Zen Circles! Met een uitgekiend design in wit en zwart is dit meubel een functionele opbergruimte en een blikvanger in elke kamer. Het dressoir is gemaakt van hoogwaardig mangohout en biedt een natuurlijke schoonheid die elke kamer zal verfraaien. Het unieke 3D-design met zijn zachte cirkels geeft het meubel een fascinerende diepte en een rustgevende sfeer.

Het metalen frame in elegant goud vormt een harmonieus contrast met het hout en geeft het dressoir een modern tintje. Zes royale compartimenten bieden voldoende opbergruimte voor uw persoonlijke spullen, terwijl u tegelijkertijd uw huis netjes en georganiseerd houdt. Of het nu in de woonkamer, in de eetkamer of in de slaapkamer is - het Zen Circles dressoir past naadloos in elke sfeer en zet stijlvolle accenten. Ontdek nu de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit voor uw huis!

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en dragen bij aan de charme van het massieve hout. Er kunnen ook kleurverschillen optreden. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.