Dressoir Wild Oak Grijs 100cm Massief Eiken Hout - 40066

Je bespaart €110,30
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 115cm
Breedte 100cm
Diepte 40cm
Materiaal Gelakt hout materiaal, geolied eikenhout
Kleur Grijs, natuur

Omschrijving

Dit bijzondere highboard trekt meteen ieders aandacht! Dit komt voornamelijk door het ongebruikelijke ontwerp van de kast. Hier worden moderne elementen gecombineerd met de rustieke schoonheid van natuurlijk massief hout. De behuizing van de kast is ontworpen in een elegant matgrijs en het front is versierd met massief eiken ruiten. Zelfs de schors werd behouden als designelement, waardoor het hout er bijzonder natuurlijk uitziet.

Omlijst door het individueel gevormde hout, heeft het bord een groot open vak, dat wordt gedeeld door een scheidingswand. Onder en boven bevinden zich vier ruime compartimenten met deuren met een praktisch push-to-open mechanisme. De grote plank is bij uitstek geschikt om te worden uitgerust met decoratieve elementen zoals schilderijen, kaarsen of bloemen en achter de deuren kunt u al uw woonaccessoires uit het zicht opbergen.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.