TV-Meubel Stone Finish 160cm Massief Sheesham Hout - 43448

Je bespaart €184,20
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 53cm
Breedte 160cm
Diepte 40cm
Hoogte poten 18cm
Schuiflade (HxBxD) 10x47x30cm
Open vak (HxBxD) 14x53x35cm
Gesloten vak 2x (HxBxD) 31x50x32cm
Materiaal Massief sheesham hout, metaal
Kleur Natuur

Omschrijving

Als je veel opbergruimte nodig hebt en tegelijkertijd op zoek bent naar een hoogwaardige blikvanger voor je sfeer, dan is dit tv-meubel van massief sheeshamhout een perfecte keuze. De prachtige nerf wordt extra geaccentueerd door het extravagante mozaïekpatroon van de deuren. Dit is zorgvuldig met de hand gemaakt en laat het bord schitteren in een geweldig 3D-effect. De poten zetten gouden accenten en maken het dressoir tot iets heel bijzonders

De delicate metalen knoppen passen heel onopvallend in het ontwerp van het dressoir. Ze kunnen worden gebruikt om de ruime lade en de twee deurvakken te openen. Hier kan je al je apparatuur opbergen. De receiver of een dvd-speler vindt de perfecte ruimte in het open vak.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.