Barkast Stone Finish 90cm Massief Sheesham Hout - 43450

Je bespaart €190,52
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 78cm
Breedte 90cm
Diepte 45cm
Hoogte poten 20cm
Bovenste vak (HxBxD) 34x42x35cm
Onderste vak (HxBxD) 20x87x35cm
Materiaal Massief sheesham hout, metaal
Kleur Natuur

Omschrijving

Als je veel opbergruimte nodig hebt voor je sterke drankflessen en allerlei baraccessoires en tegelijkertijd op zoek bent naar een hoogwaardige blikvanger voor je huis, dan is deze thuisbar van massief sheeshamhout een perfecte keuze. De prachtige nerf wordt extra geënsceneerd door het extravagante mozaïekpatroon van de deuren en de elementen op de poten zetten gouden accenten en maken de barkast tot iets heel bijzonders. Maar niet alleen het ontwerp van de bar overtuigt op het eerste gezicht, ook het interieur van de kast is indrukwekkend.

In gesloten toestand is de bar bijzonder compact en past hij zich aan elke ruimtegrootte aan. Wanneer hij wordt geopend, onthult hij echter een intelligente binnenindeling: in de romp van de barkast bevinden zich verschillende opbergmogelijkheden in verschillende uitvoeringen voor uw wijnflessen, glazen en allerlei baraccessoires.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.