Handgemaakte Barkast Golden Sunset 140cm Zwart Goud Mangohout Massief Metalen Frame - 44252

Je bespaart €51,05
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 140cm
Breedte 95cm
Diepte 42
Laden B x H x D 40 x 5 x 21cm (2x)
Afmetingen compartiment B x H x D 90 x 30 x 27cm (onder), 90 x 17 x 27cm (midden), 90 x 28 x 13cm (bovenkant)
Materiaal Massief mangohout, metaal
Kleur Zwart, koper, goud

Omschrijving

Dompel jezelf onder in de wereld van pure elegantie en meesterlijk vakmanschap met onze handgemaakte barkast Golden Sunset. Dit exclusieve designmeubel van zwart mangohout met gouden accenten en delicate metalen poten zet nieuwe normen in het ontwerp van uw thuisbar. De moderne barkast maakt niet alleen indruk door zijn verfijnde design, maar ook door het uitgebreide vakmanschap dat tot in het kleinste detail is doorgevoerd. Het diepzwarte mangohout harmonieert perfect met de gouden accenten, waardoor de barkast een vleugje luxe krijgt. De delicate metalen poten zorgen niet alleen voor stabiliteit, maar creëren ook een modern contrast met het massieve hout. Ervaar het zelf!

De barkast met geïntegreerd plankinzetstuk voor glazen en een wijnrek voor 24 flessen biedt niet alleen stijlvolle ruimte voor uw drankjes, maar ook een glamoureuze sfeer in uw thuisbar. Door de doordachte indeling van de vakken kunt u uw barbenodigdheden overzichtelijk ordenen. Met deze trendy barkast ervaar je niet alleen entertainment op het hoogste niveau, maar ook een exclusieve woonsfeer. Ontdek de symbiose van elegant design en vakmanschap - bestel nu de Golden Sunset barkast en maak van uw thuisbar een plek van stijl en exclusiviteit!

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en dragen bij aan de charme van het massieve hout. Er kunnen ook kleurverschillen optreden. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.