Kast Bamboo Lounge 140cm Massief Mango Hout - 39821

Je bespaart €235,47
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 140cm
Breedte 80cm
Diepte 45cm
Materiaal Mangohout, bamboe
Kleur Natuur

Omschrijving

Deze kast combineert hoogwaardige materialen met een heerlijk licht ontwerp dat doet denken aan vakantiebestemmingen in het Verre Oosten. De body van het bord is gemaakt van massief mangohout, wat inspireert met zijn intense nerf en diverse kleurgradiënten. De ingewikkeld met elkaar verweven fronten zijn gemaakt van bamboe en zijn niet volledig ondoorzichtig, zodat de inhoud van het bord een beetje kan schijnen.

Achter de prachtige deuren vindt u twee opbergvakken waarin u allerlei huishoudelijke artikelen kunt opbergen. Of het nu gaat om boeken, porselein of goede wijnglazen - hier heeft alles zijn plek. De grote lade onder de deurvakken, die net als de deuren een stevige mangohouten handgreep heeft, biedt ook extra opbergruimte. Plaats het highboard in de woonkamer, in de keuken of in uw studeerkamer en kijk uit naar een meubelstuk dat uw interieur een frisse en gezellige vakantiet flair geeft.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.