Kast Circle 100cm Zwart Massief Mango Hout - 43479

Je bespaart €252,40
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 120cm
Breedte 100cm
Diepte 38cm
Vakken 6x (HxBxD) 31x47x33cm
Materiaal Massief mango hout, Metaal
Kleur Zwart, goud

Omschrijving

Deze kast is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar veel opbergruimte en een spannend design. De zwarte body van mangohout geeft de kast een elegante uitstraling, terwijl de fronten zijn versierd met een enorm ornament. Dankzij de uitgefreesde details in goud lijkt het bijna alsof de zon altijd schijnt. De elegante gouden poten ronden het ontwerp harmonieus af. Met deze kast de Circle haal je niet alleen functionele opbergruimte in huis, maar ook een meubelstuk dat dankzij de heldere accenten een blikvanger in je huis zal zijn.

Achter de extravagant vormgegeven deuren bevinden zich zes ruime vakken van dezelfde grootte, waarin het natuurlijke mangohout voor een extra visueel hoogtepunt zorgt. Hier kun je alle spullen die je nodig hebt in huis prachtig opbergen, uit het zicht, maar toch binnen handbereik. Onze tip: Combineer het kast met enkele gouden woonaccessoires - zo ontstaat gemakkelijk een harmonieus totaalconcept en komt het bord perfect tot zijn recht.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoestgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.