Kast Lagoon 100cm Zwart Massief Mango Hout - 43478

Je bespaart €238,76
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 120cm
Breedte 100cm
Diepte 38cm
Vakken 6x (HxBxD) 31x47x33cm
Materiaal Massief mango hout, Metaal
Kleur Zwart, goud

Omschrijving

De zwarte Lagoon kast is gemaakt van hoogwaardig massief hout, meer bepaald mangohout. Het hoogtepunt van deze kast is zonder twijfel de driedimensionale oppervlaktestructuur van de fronten. De deuren in golfachtig design zorgen voor een echte eyecatcher in je huis en combineren maritieme details met tijdloos design. Het houten oppervlak werd uitvoerig met de hand verwerkt en verfijnd. Het is zorgvuldig gelakt om het een elegante en langdurige glans te geven. Met zijn royale afmetingen biedt het kast voldoende opbergruimte voor uw persoonlijke spullen. Of je nu servies, boeken, kleding of andere spullen wilt opbergen: deze kast biedt je voldoende ruimte om alles netjes en georganiseerd op te bergen.

De rondingen van het massief houten kast en de matgouden metalen poten geven het meubel een subtiele retro-look. Achter de abstracte fronten bevindt zich veel opbergruimte verdeeld over zes grote kastvakken. Of je hem nu in de woonkamer, eetkamer of hal plaatst - het zwarte kast zal zeker ieders aandacht trekken. Als je op zoek bent naar een stijlvol en functioneel meubelstuk dat gemaakt is van hoogwaardig massief hout, veel opbergruimte biedt en een retro-look heeft, dan is dit kast de perfecte keuze voor jou

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoestgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.