Kast Stone Finish 100cm Massief Sheesham Hout - 43454

Je bespaart €294,32
Levertijd : juli (onder voorbehoud)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 135cm
Breedte 100cm
Diepte 40cm
Hoogte poten 19cm
Lade 3x (HxBxD) 14x41x30cm
Vak 6x (HxBxD) 27x47x31cm
Materiaal Massief sheesham hout, metaal
Kleur Natuur

Omschrijving

Als je veel opbergruimte nodig hebt en tegelijkertijd op zoek bent naar een hoogwaardige blikvanger voor je sfeer, dan is dit dressoir van massief sheeshamhout een perfecte keuze. De individuele houtnerf wordt bovendien geënsceneerd door het extravagante 3D-patroon van de deuren. Dit is zorgvuldig met de hand gemaakt en laat het board stralen met een geweldig, haptisch effect.

De delicate metalen knoppen passen zeer onopvallend in het design van het dressoir. Ze kunnen worden gebruikt om de drie ruime lades en de drie deurvakken te openen. Hier kun je al je woonspullen opbergen. De plank kan stijlvol in elke woonkamer geplaatst worden. Of het nu in de gang, in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor is: de massief houten plank is altijd een unieke blikvanger in je huis!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.