Massief houten dressoir alpine 145 cm natuurlijke acacia retro-design met honingkleurige afwerking - 43737

Je bespaart €211,48
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 145cm
Diepte 40cm
Hoogte poten 20cm
Materiaal massief hout, acacia, gelakt Handvatten: metaa
Laden B x H x D 41 x 12 x 33 cm (3x)
vak B x H x D 93 x 25 x 32 cm (2x)
Kleur natuurlijke honingafwerking, goud

Omschrijving

Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en indrukwekkend design met ons alpine dressoir. Met een breedte van 145 cm biedt dit dressoir niet alleen voldoende ruimte, maar maakt het ook een stijlvol statement in je woonkamer. Natuurlijke schoonheid van hout: Het dressoir is gemaakt van massief acaciahout, dat dankzij de natuurlijke nerf en de honingkleurige afwerking een warm en uitnodigend karakter heeft. Het retro design wordt een eyecatcher in je woonruimte dankzij het unieke 3D front met mozaïekpatroon.

Het alpine dressoir biedt niet alleen visuele verfijning, maar ook functionaliteit. Drie ruime lades en twee kastvakken met matgouden handgrepen zorgen voor een georganiseerde opslag van spelletjes, serviesgoed en nog veel meer. De houten poten geven het dressoir een licht retro design en zorgen tegelijkertijd voor stabiliteit. De matgouden handgrepen op de deuren en laden passen harmonieus in het totaalbeeld en geven het dressoir een vleugje elegantie. Creëer een oase van welzijn met het alpine dressoir waar design en functionaliteit hand in hand gaan. Koop het alpine dressoir – waar entertainment en elegantie samenkomen!

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en dragen bij aan de charme van het massieve hout.