Massief Houten Kast Barracuda 185cm Bruin Teakhout Zilver RVS Verchroomde Boekenkast - 43616

Je bespaart €331,88
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 183cm
Breedte 141cm
Diepte 42cm
Afmetingen compartiment B x H x D 130 x 37 x 40cm
Materiaal Hout teak, roestvrij metaal
Kleur Bruin, zilver

Omschrijving

Laat u betoveren door de schoonheid en het unieke karakter van het massieve Barracuda -rek. Deze staande plank, gemaakt van teakhout, vertelt verhalen uit vervlogen tijden. Elk afzonderlijk stuk is zorgvuldig gerestaureerd en omgevormd tot een indrukwekkende houten plank. De karakteristieke kleuren en texturen van het teakhout versmelten harmonieus met een stevig metalen frame, wat niet alleen voor robuustheid zorgt, maar ook een modern accent zet. Een uniek stukje natuur voor uw woonruimte!

De massieve grote plank Barracuda is niet zomaar een meubelstuk, maar een statement van de natuur. De rustieke uitstraling van teak past perfect in diverse interieurstijlen. Of het nu in de woonkamer, studeerkamer of hal is, deze houten plank brengt een organisch tintje en tijdloze elegantie in uw kamers. Breid je woonhoek uit met de massieve Barracuda plank en creëer een plek van natuurlijkheid en authenticiteit in je huis!

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is elke plank absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en dragen bij aan de charme van het massieve hout. Bestaande scheuren worden tijdens het productieproces met verbindingsstukken uit hetzelfde hout verbonden en gestabiliseerd. Daarom kunnen er kleurverschillen optreden. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.