Massief Houten Trolley Seven Seas 80cm Naturel Keukentrolley Metaal Met Wielen - 43922

Je bespaart €36,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 82cm
Breedte 80cm
Diepte 36cm
Materiaal Gelakt grenenhout, metaal
Kleur Naturel, zwart

Omschrijving

Dompel jezelf onder in maritieme elegantie met de Seven Seas serveerwagen van robuust grenenhout. Deze keukentrolley is niet alleen een praktisch meubelstuk, maar ook een stijlvol decoratieobject voor in huis. De drie royale opbergvakken bieden voldoende ruimte voor borden, glazen of decoraties - terwijl de vier wielen een flexibele positionering mogelijk maken. Twee van de vergrendelbare zwenkwielen zijn uitgerust met een rem om de wagen veilig op zijn plaats te houden. Of het nu in de keuken is voor oliën en kruiden, in de eetkamer voor bestek of in uw horeca – de serveerwagen is veelzijdig inzetbaar en een echte blikvanger!

Dankzij de twee afneembare metalen manden biedt de trolley extra opbergruimte voor wijnflessen, likeuren etc. Het zwarte ijzeren frame zorgt niet alleen voor stabiliteit, maar vormt ook een opvallend contrast met het warme grenenhout. Of het nu gaat om het serveren van drankjes, als verrijdbaar bijzettafeltje of als stijlvolle opbergoplossing - de Seven Seas serveerwagen is veelzijdig inzetbaar en geeft uw woonruimte een vleugje industriële flair. Combineer de serveerwagen met andere meubelstukken uit de Seven Seas serie en creëer een harmonieuze sfeer in je huis!

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en zorgen voor originaliteit en dragen bij aan de charme van het massief hout. Er kunnen ook kleurverschillen optreden. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.