TV-Meubel Straight 165cm Massief Acacia Hout - 40296

Je bespaart €196,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Omschrijving

Met dit tv-meubel vind je een echte ruimtebesparing. De ruime body van gelakt acaciahout is ontworpen met een grote lade, een deurvak en een open opbergvak. Deze is van binnen volledig zwart uitgevoerd, waardoor het tv-meubel er bijzonder elegant uitziet. De zwarte handvatten en het zwart metalen frame, die de industriële uitstraling van het bord perfectioneren, zijn een geschikte aanvulling.

Het massief houten tv-meubel biedt voldoende ruimte voor dvd's, hifi-accessoires en co. Het grote opbergvak is perfect voor je tv en biedt ook ruimte voor een kleine versiering zoals kaarsen, foto's of planten. Onze tip: samen met andere meubels uit de serie ziet de plank er nog mooier uit en wordt je interieur bijzonder harmonieus.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn. Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.