Bovenkast keuken 30x72cm Licht Grijs Glans softclose met handgreep

Je bespaart €17,00
Levertijd : 1 – 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 72cm
Breedte 30cm
Diepte 30cm
Materiaal Gefineerd plaatmateriaal 18mm dik met ABS kantafwerking, 128mm handgrepen, softclose
Kleur Licht grijs, wit

Omschrijving

Maak optimaal gebruik van je keukenruimte met deze Klepkast Bovenkast in Licht Grijs Glans, uitgerust met softclose en handgreep! Met afmetingen van 30x72cm biedt deze kast de perfecte oplossing voor het opbergen van keukenspullen zonder veel ruimte in beslag te nemen. Dankzij de softclose-functie sluit de klep geruisloos en zacht, waardoor schokken en geluiden worden geminimaliseerd. De handgreep zorgt voor gemakkelijke toegang tot de inhoud van de kast. Gemaakt van hoogglans MDF en gefineerd plaatmateriaal van 18mm dikte met ABS kantafwerking, combineert deze kast duurzaamheid met een moderne uitstraling.

Upgrade je keuken met deze functionele Klepkast Bovenkast in Licht Grijs Glans, voorzien van softclose en handgreep voor optimaal gebruiksgemak! Met zijn compacte afmetingen van 30x72cm biedt deze kast voldoende opbergruimte zonder veel ruimte in beslag te nemen. De softclose-functie zorgt voor een geruisloze en soepele sluiting van de klep, terwijl de handgreep het openen van de kast moeiteloos maakt. Vervaardigd van hoogglans MDF en gefineerd plaatmateriaal van 18mm dikte met ABS kantafwerking, biedt deze kast niet alleen een moderne uitstraling, maar ook duurzaamheid en kwaliteit. Maak je keuken compleet met deze praktische en stijlvolle klepkast.

De deurtjes zijn zowel links als rechtsdraaiend en voorzien van een passende handgreep. De deurscharnieren zijn universeel en geschikt voor beide draairichtingen. De gaten zijn voorgeboord in de deurtjes.