Bovenkast keuken 40x72cm Licht Grijs Glans softclose met handgreep

Je bespaart €19,00
Levertijd : 1 – 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 72cm
Breedte 40cm
Diepte 30cm
Materiaal Gefineerd plaatmateriaal 18mm dik met ABS kantafwerking, 128mm handgrepen, softclose
Kleur Licht grijs, wit

Omschrijving

Optimaliseer je keukenopslag met deze Klepkast Bovenkast in Licht Grijs Glans, voorzien van softclose en handgreep! Met afmetingen van 40x72cm biedt deze kast voldoende ruimte voor al je keukenspullen. De softclose-functie zorgt voor een geruisloze sluiting van de klep, waardoor schokken worden geminimaliseerd en je keuken rustiger blijft. De handgreep biedt gemakkelijke toegang tot de inhoud van de kast. Gemaakt van hoogglans MDF en gefineerd plaatmateriaal van 18mm dikte met ABS kantafwerking, combineert deze kast duurzaamheid met een eigentijdse uitstraling."

"Upgrade je keuken met deze stijlvolle Klepkast Bovenkast in Licht Grijs Glans, compleet met softclose en handgreep voor ultiem gebruiksgemak! Met een breedte van 40cm en een hoogte van 72cm biedt deze kast een perfecte oplossing voor het organiseren van je keukenspullen. De softclose-functie zorgt voor een soepele en stille sluiting van de klep, terwijl de handgreep het openen van de kast moeiteloos maakt. Vervaardigd van hoogglans MDF en gefineerd plaatmateriaal van 18mm dikte met ABS kantafwerking, biedt deze kast niet alleen een moderne uitstraling, maar ook duurzaamheid en kwaliteit. Maak je keuken compleet met deze praktische en stijlvolle klepkast.

De deurtjes zijn zowel links als rechtsdraaiend en voorzien van een passende handgreep. De deurscharnieren zijn universeel en geschikt voor beide draairichtingen. De gaten zijn voorgeboord in de deurtjes.