Hoge kast keuken 214cm Licht Grijs Glans met legplanken voor servies/voorraad met handgrepen

Je bespaart €72,00
Levertijd : 1 – 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 214cm
Breedte 60cm
Diepte 56cm
Materiaal Gefineerd plaatmateriaal 18mm dik met ABS kantafwerking, hoogte verstelbare voeten
Kleur Licht grijs, wit

Omschrijving

Maximaliseer de opbergruimte in je keuken met deze Hoge Kast in Licht Grijs Glans, ontworpen voor servies en voorraad, compleet met handgrepen! Met een indrukwekkende hoogte van 214cm biedt deze kast voldoende ruimte om al je servies en voorraad netjes op te bergen. De legplanken bieden een handige organisatie van je keukengerei, terwijl de handgrepen zorgen voor een gemakkelijke toegang tot de inhoud. Vervaardigd van gefineerd plaatmateriaal van 18mm dikte met ABS kantafwerking en voorzien van hoogte verstelbare voeten, garandeert deze kast duurzaamheid en een perfecte pasvorm in elke keukenruimte.

Transformeer je keuken met deze Hoge Kast in Licht Grijs Glans, ideaal voor het opbergen van servies en voorraad, voorzien van handige handgrepen! Met afmetingen van 60x56x214cm biedt deze kast niet alleen een ruime opbergruimte, maar ook een eigentijdse uitstraling die perfect past bij elke keukeninrichting. De legplanken zijn perfect geschikt voor het organiseren van je keukengerei, terwijl de handgrepen een vleugje functionaliteit toevoegen. Gemaakt van gefineerd plaatmateriaal van 18mm dikte met ABS kantafwerking en hoogte verstelbare voeten, biedt deze kast niet alleen praktische opbergruimte, maar ook duurzaamheid en veelzijdigheid voor dagelijks gebruik.

De deurtjes zijn zowel links als rechtsdraaiend en voorzien van een passende handgreep. De deurscharnieren zijn universeel en geschikt voor beide draairichtingen. De gaten zijn voorgeboord in de deurtjes.