Keuken Marija 200cm Hoogglans Wit Compleet

Je bespaart €300,00
Levertijd : 1 – 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Breedte 200cm
Aanrechtblad dikte 28mm
Materiaal Gefineerd plaatmateriaal 18mm dik met ABS kantafwerking, gasveren
Kleur Hoogglans wit, bruin eiken, wit
Inclusief 28mm dik blad en bovenkasten met gasveren en handgrepen

Omschrijving

Welkom in de wereld van modern comfort en tijdloze elegantie met onze Keuken Marija, een complete set van 200cm breed die jouw keukenruimte transformeert tot een oase van stijl en functionaliteit. Het stralende hoogglans wit van de fronten vormt een perfect contrast met het warme bruine eiken van het corpus, waardoor een verfijnde en eigentijdse uitstraling ontstaat. Met een royaal aanrechtblad van 28mm dikte biedt deze keuken niet alleen voldoende ruimte voor al jouw culinaire creaties, maar straalt ook een gevoel van luxe uit.

Dankzij de ingebouwde gas lifts in de bovenkasten is het gebruik van deze keuken moeiteloos en praktisch. Vervaardigd uit hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal met ABS kantafwerking, biedt Keuken Marija niet alleen een verfijnde uitstraling, maar ook duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud. Compleet geleverd inclusief een 28mm dik blad en bovenkasten met gasveren en handgrepen, biedt Keuken Marija de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit. Upgrade jouw keuken naar een nieuwe standaard van verfijning met Keuken Marija in hoogglans wit, een tijdloze toevoeging aan elk modern huishouden.

De deurtjes zijn zowel links als rechtsdraaiend en voorzien van een passende handgreep. De deurscharnieren zijn universeel en geschikt voor beide draairichtingen. De gaten zijn voorgeboord in de deurtjes. Let op! De keuken is niet voorzien van apparatuur, wasbak, kranen e.d.