Keuken Tatiana 240cm Bruin Eiken/Cashmere Modern gestreept

Je bespaart €404,00
Levertijd : 1 – 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Breedte 240cm
Aanrechtblad dikte 28mm
Materiaal Gefineerd plaatmateriaal 18mm dik met ABS kantafwerking, gasveren
Kleur Bruin eiken, cashmere, walnoot
Inclusief 28mm dik blad en bovenkasten met gasveren

Omschrijving

Het kopen van een Tatiana keukenmeubelset kan veel voordelen voor je huis opleveren. Een set bestaande uit walnootkleurige bovenkasten met extra groeven en cashmere kleurige onderkasten kan de indeling van uw keuken perfect aanvullen. Bovendien maakt het blad in Sonoma gefineerd plaatmateriaal het geheel zeer samenhangend en harmonieus.

De onderste kasten bieden voldoende ruimte voor het opbergen van potten, pannen en andere keukenaccessoires, en de bovenste kasten maken het gemakkelijker om kopjes, borden en bestek te ordenen en op te bergen. Hierdoor komt alles op zijn plaats en ziet de keuken er netjes en opgeruimd uit.

Een keukenmeubelset is een investering voor vele jaren, omdat de solide constructie van hoogwaardige materialen duurzaamheid en duurzaamheid voor vele jaren gebruik garandeert. Daarom is het de moeite waard om te overwegen de Tatiana-set aan te schaffen, die er niet alleen mooi uitziet in de keuken, maar ook de dagelijkse werking en organisatie van de ruimte zal vergemakkelijken.

De deurtjes zijn zowel links als rechtsdraaiend en voorzien van een passende handgreep. De deurscharnieren zijn universeel en geschikt voor beide draairichtingen. De gaten zijn voorgeboord in de deurtjes. Let op! De keuken is niet voorzien van apparatuur, wasbak, kranen e.d.