Hanglamp Levels Drijfhout 115cm - 40694 & 40693

Je bespaart €-3,67
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 155cm
Breedte 115cm
Diepte 19cm
Afmeting (kleine lampen) 12x15cm
Afmeting (grote lampen) 18x19cm
Kabellengte 97cm
Materiaal Drijfhout, linnen
Kleur Zwart, grijs, wit, naturel
Lichtbron 5 x E14 max 40W

Omschrijving

Deze hanglamp is verantwoordelijk voor zoveel meer dan alleen het verlichten van je huis. Dankzij zijn buitengewone natuurlijke vormgeving is het ook een prachtig decoratief element dat bij binnenkomst meteen ieders aandacht trekt. De ophanging van de vijf lampen bestaat uit een individueel gevormd stuk drijfhout, dat meteen natuurlijke charme verspreidt in elke kamer.

De vijf lampen zijn aan de imposante stang bevestigd met stoffen kappen, die je op verschillende hoogtes kunt plaatsen, afhankelijk van hoe vaak je de kabels opwindt. En ook in de volgorde van de lampenkappen ben je helemaal vrij: je kunt de hanglamp eenvoudig aanpassen aan jouw wensen. De vijf lampenkappen hebben allemaal verschillende kleuren. Ingeschakeld lijken de tinten meer beige en bruin, in uitgeschakelde toestand elegant grijs en zwart.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn. Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer. Lamp word geleverd zonder lichtbron.