Hanglamp Vigine 165cm Massief Gerecycled Hout - 42991

Je bespaart €261,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 50cm
Breedte 165cm
Diepte 35cm
Kabellengte 185cm
Lampenkamp (BxD) 35x20cm
Lichtbron 3 x E27 max 60W
Materiaal linnen, gerecycled hout
Kleur Natuur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een meubelstuk dat zowel praktisch als uniek is? Maak dan je interieur compleet met de bijzondere hanglamp vigiine van hoogwaardig massief hout van een wijnstok, dat al tientallen jaren wordt gebruikt voor de wijnproductie. Nadat elke wijnstok zijn doel al heeft gediend, wordt deze nu gebruikt bij de vervaardiging van deze prachtige lamp en geeft elke lamp een bijzonder individueel karakter. Plaats de hanglamp van gerecycled hout in je woon- of eetkamer en verras je gasten met een meubelstuk dat een natuurlijke sfeer oproept.

De houtsoorten die in de voormalige wijnstok werden gebruikt, werden voor elk exemplaar afzonderlijk gerangschikt, afhankelijk van de groei, vorm en kleur van de afzonderlijke elementen. Elk stuk hout is uniek en vertelt zijn eigen verhaal, wat heel goed terug te zien is in de verweven structuur. De drie ronde kappen van hoogwaardig linnen dompelen hun omgeving onder in een warm licht en creëren een weldadige sfeer. Of het nu boven de eettafel of het woongedeelte is: deze hanglamp is de nieuwe blikvanger voor een sfeer die leeft van natuurlijkheid en hoogwaardig design. Onze interieurtip: Combineer de lamp met lichte meubelen en een bijpassende eettafel en creëer een harmonieus interieur! 

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht. 

Lamp word geleverd zonder lichtbron.