Design Tafellamp Puur Natuur 45cm Naturel Handgemaakt Massief Houten Katoenen Kap Wit - 43930

Je bespaart €41,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 45cm
Breedte 27cm
Diepte 27cm
Hoogte lampenkap 23cm
Lampenkap B x H x D 27 x 23 x 27cm
Materiaal 65% Katoen, 35% Terylene, IJzerhout
Kleur Wit, Naturel

Omschrijving

Ontdek het unieke karakter van de massief houten tafellamp puur natuur, een waar meesterwerk van vakmanschap. Elke lamp is zorgvuldig vervaardigd uit eersteklas Birmaans ijzerhout, waardoor de individuele structuur goed tot zijn recht komt. De witte katoenen kap creëert een gezellige sfeer die uw kamer vult met natuurlijke elegantie.

De geweldige tafellamp overtuigt door de afwerking van hoogwaardige materialen en liefdevol oog voor detail. Hun lange levensduur en duurzaamheid maken ze tot een tijdloos kunstwerk. De grote houten tafellamp puur natuur past perfect in elke woonstijl en zorgt voor een gezellige sfeer met een natuurlijke uitstraling. Als bedlampje geeft dit bijzondere kunstwerk een extra accent.

Opmerking: dit artikel is uitvoerig met de hand gemaakt! Kleine oneffenheden en variaties in afmetingen en gewicht zijn kenmerkend en maken ieder exemplaar uniek. Deze eigenschappen beïnvloeden echter op geen enkele wijze de werking van het meubel en vormen geen reden voor een klacht.