Design Tafellamp Wave 60cm Natuurlijk Massief Hout Handgemaakte Beige Katoenen Kap - 43931

Je bespaart €42,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 57cm
Breedte 40cm
Diepte 20cm
Hoogte kap 23cm
Kabel lengte 250cm
Lampenkap B x H x D 40 x 23 x 20cm
Materiaal 65% katoen, 35% Teylene, teak, rubber
Kleur Beige, natuurlijk, zwart

Omschrijving

De Wave tafellamp is meer dan alleen een lichtbron: het is een kunstwerk uit de natuur, handgemaakt van hoogwaardige houten takken. Elke tak vertelt zijn eigen verhaal en geeft deze lamp een unieke charme. De beige katoenen kap zorgt voor warme en gezellige verlichting die je huis een liefdevolle sfeer geeft.

De grote Wave tafellamp is niet alleen een blikvanger, maar ook extreem flexibel. Niet alleen als maritieme bedlamp zet hij indrukwekkende accenten, maar ook in de woonkamer of hal. De afwerking van hoogwaardige materialen en het zorgvuldige vakmanschap maken deze lamp bijzonder duurzaam en slijtvast. Ontdek de harmonieuze combinatie van natuurlijke schoonheid en stijlvolle verlichting met de houten tafellamp.

Opmerking: dit artikel is uitvoerig met de hand gemaakt! Kleine oneffenheden en variaties in afmetingen en gewicht zijn kenmerkend en maken ieder exemplaar uniek. Deze eigenschappen beïnvloeden echter op geen enkele wijze de werking van het meubel en vormen geen reden voor een klacht.