Stalamp Vigne 150cm Massief Gerecycled Hout - 43075

Je bespaart €94,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 151cm
Breedte 30cm
Diepte 30cm
Kabellengte 295cm
Materiaal Massief gerecycled hout
Kleur Natuur, zwart
Lichtbron 1 x led max. 5 watt, GU10

Omschrijving

Be je op zoek naar een lamp die zowel praktisch als uniek is? Maak je interieur dan compleet met de buitengewone vloerlamp vigne van hoogwaardig massief hout van een wijnstok, dat al tientallen jaren wordt gebruikt voor de wijnproductie. Nadat elke wijnstok zijn doel al heeft gediend, wordt deze nu gebruikt bij de vervaardiging van deze prachtige lamp en geeft elke lamp een bijzonder individueel karakter. Plaats de vloerlamp van gerecycled hout in je woon- of eetkamer en verras je gasten met een meubelstuk dat een natuurlijke sfeer oproept.

De houtsoorten die in de voormalige wijnstok werden gebruikt, werden voor elk exemplaar afzonderlijk gerangschikt, afhankelijk van de groei, vorm en kleur van de afzonderlijke elementen. Elk stuk hout is uniek en vertelt zijn eigen verhaal, wat heel goed terug te zien is in de verweven structuur. Of het nu naast je bank is of in de gang: deze vloerlamp is de nieuwe blikvanger voor een sfeer die leeft van natuurlijkheid en hoogwaardig design. Onze interieurtip: Combineer de lamp met lichte meubelen en een bijpassende eettafel en creëer een harmonieus interieur!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoestgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.

Lampen bij levering inbegrepen.