Vloerlamp Natural Paravent Massief Longan Hout Natuur 180cm - 40505

Je bespaart €309,30
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 180cm
Breedte 110cm
Diepte 20cm
Kabellengte 330cm
Materiaal Longan hout
Kleur Natuur, zwart
Lichtbron 3x LED, GU10

Omschrijving

Een prachtig designobject en functioneel scherm vinden een gemeenschappelijke thuis in deze lamp. De hele lamp is gemaakt van natuurlijk gegroeid longan-hout, dat zorgvuldig met de hand is vervaardigd als een grote lampenkap. Dankzij de forse hoogte van 180 cm is de lamp ideaal als roomdivider en privacyscherm waar je natuurlijke accenten wilt leggen.

De vloerlamp is ontworpen voor drie bollen die door de vele bossen schijnen. Op deze manier zorgt de lamp voor een gezellige sfeer in elke ruimte die je maar wilt. We raden aan om het te combineren met andere meubels en accessoires van natuurlijke materialen om het uiterlijk van de lamp op te nemen en een harmonieus totaalbeeld te garanderen.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn.Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.

Lamp word geleverd MET lichtbron.