Vloerlamp Servant Gerecycled Massief Longan Hout 153cm - 40400

Je bespaart €167,68
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 153cm
Breedte 55cm
Diepte 55cm
Diameter element 50cm
Kabellengte 200cm
Materiaal Longan hout, linnen, rubberboomhout
Kleur Natuurlijk, wit
Lichtbron 1 x E27 max. 60 watt

Omschrijving

Met deze bijzondere vloerlamp trekt een echt meesterwerk in huis. De lampvoet bestaat uit vele longan houten takken die zorgvuldig met de hand zijn vervaardigd om een ​​stabiele basis te vormen. Aan de onderkant zijn de takken verdeeld in drie fittingen, zodat de lamp altijd op elke ondergrond kan worden geplaatst zodat deze niet kan omvallen. Het bijzondere hoogtepunt van de lamp is zonder twijfel de geïntegreerde opbergtafel op de lampvoet.

U kunt uw koffiekopje op de ronde, witte plank zetten, een kleine versiering plaatsen of de krant neerleggen. De witte tafel vormt ook een mooi kleurcontrast met de takken en neemt het ontwerp over van de witte kap gemaakt van hoogwaardig natuurlijk linnen. Dit zorgt dankzij de lichte stof voor een aangenaam verblindingsvrij licht - ervaar het zelf!

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn.Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.

Lamp word geleverd zonder lichtbron.