Vloerlamp Tree Nature 175cm Massief Mango Hout - 43323

Je bespaart €119,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 175cm
Breedte 55cm
Diepte 55cm
Voet (HxBxD) 2,5x30x30cm
Kabellengte 180cm
Materiaal Linnen, massief mango hout, rubber
Kleur Zwart, beige, natuur
Lichtbron 1x E27 max. 60 watt

Omschrijving

De indrukwekkende Tree Nature vloerlamp met een voet van natuurlijk massief mango hout en een kap van linnen zorgt voor een natuurlijke flair in uw sfeer. Dankzij het puristische design kan de lamp prachtig gecombineerd worden met andere meubels in verschillende interieurstijlen. Hij harmonieert bijvoorbeeld naast een rustiek dressoir of een comfortabele loungestoel. Maar ongeacht de sfeer of woonruimte: de handgemaakte lamp zorgt voor aangename verlichting.

Met de houten lamp krijg je bij elke lamp een uniek stuk, omdat het zorgvuldig geselecteerde boom uitvoerig met de hand wordt uitgekozen. De vele kleine takken die van de lamp een kleine boom voor je sfeer maken, zorgen voor een bijzonder natuurlijke uitstraling. De zwarte rubberen voet zorgt ervoor dat de vloerlamp stabiel staat. Onze interieurtip: Combineer de lamp met andere houten meubelen en creëer een harmonieus inrichtingsconcept.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn. Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.

Lamp word geleverd zonder lichtbron.