Tafellamp Cycle 40cm Linnen - 36972

Je bespaart €52,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 60cm
Breedte 40cm
Diepte 20cm
Afmeting voet 35x3x15cm
Lampenkap 25x40x20
Kabellengte 200cm
Materiaal Linnen, teak hout
Kleur Beige, natuurlijk
Lichtbron 1 x E27 max. 40 watt

Omschrijving

Ben je dol op modern houtdesign en hou je van losse stukken? Ben je tegelijkertijd op zoek naar een meubelstuk dat zowel praktisch als uniek moet zijn? Vervolledig dan uw interieur met een eenmalig exemplaar van hoogwaardig teakhout. Plaats de tafellamp in uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer en verras uw vrienden en familie met een meubel dat een natuurlijke sfeer oproept en ook functioneel is.

 

Unieke tafellamp

 

Het natuurlijke design, de authenticiteit en de indrukwekkende jaarringen maken deze tafellamp tot een hoogtepunt voor individueel wonen. Elk exemplaar heeft zijn eigen individuele nerf, inkepingen en kleine, natuurlijke knotholes, waardoor elke lamp een eenmalige hoogstaande kwaliteit is. Geen enkele lamp is zoals de andere. De grote, hoekige kap met hoogwaardige linnen bekleding baadt de omgeving in een warm licht en creëert een sfeer van welzijn. Of je hem nu in een hoek of in het midden van de kamer plaatst: deze lamp is de nieuwe blikvanger voor een sfeer die leeft van natuurlijkheid en hoogwaardig design.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.

Lamp word geleverd zonder lichtbron.