Tafellamp Elements Massief Acacia Hout 58cm - 40399

Je bespaart €46,13
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 58cm
Breedte 55cm
Diepte 21cm
Afmeting voet 35x1x15cm
Kabellengte 205cm
Materiaal Katoen, ijzerhout, staal
Kleur Zwart
Lichtbron 1 x E27 max. 60 watt

Omschrijving

Houd je ervan om je interieur bijzonder individueel te maken en ben je op zoek naar een tafellamp die dit weerspiegelt? Dan moet je onze ELEMENTS lamp eens nader bekijken! De grote zwarte lampenkap met afgeronde hoeken is eveneens gemaakt van hoogwaardig katoen en zorgt voor een aangename, verblindingsvrije verlichting in elke woonkamer als het licht is ingeschakeld.

Het bijzondere van deze lamp is zonder twijfel de ongewoon vormgegeven lampvoet. Deze is ook helemaal in een elegant zwart en vormgegeven als een grote ring. Het middelpunt van de lamp is in het midden: een massief stuk acaciahout in zijn natuurlijke vorm. Elke lamp heeft een uniek gevormd stuk hout en is altijd een echte one-of-a-kind in huis.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn. Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.

Lamp word geleverd zonder lichtbron.