Tafellamp Euphoria 58cm Massief Longan Hout - 43452

Je bespaart €31,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 58cm
Breedte 27cm
Diepte 27cm
Lampenkap (HxBxD) 23x27x27cm
Kabellengte 200cm
Materiaal Katoen (65% katoen, 35% teryleen) , massief longan hout
Kleur Wit, natuur, zwart
Lichtbron 1 x E27 max. 60 watt

Omschrijving

De indrukwekkende tafellamp "Euphoria" met zijn frame van gewaxt longanhout geeft uw kamer een rustiek tintje. Elke lamp wordt uitvoerig met de hand gemaakt! Bij iedere lamp krijg je een uniek kunstwerk, ver weg van de industriële massaproductie. De ronde lampenkap van hoogwaardig katoen vult het totaalbeeld perfect aan en zorgt voor een zacht en aangenaam licht. Door natuurlijke materialen en modern design te combineren, wordt deze tafellamp een echte eyecatcher in je huis.

Of je hem nu op je nachtkastje, in de woonkamer of in de studeerkamer plaatst, deze tafellamp zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer in je kamer. Geniet van het zachte licht en de natuurlijke schoonheid van deze lamp en maak hem tot een essentieel onderdeel van uw interieur. Haal de harmonieuze combinatie van effen wol en katoen in huis en geniet van de ontspannen sfeer die hierdoor ontstaat.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.  

Lamp word geleverd zonder lichtbron.