Salontafel Bolt 80cm Massief Sheesham Hout - 40587

Je bespaart €60,17
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 35cm
Breedte 80cm
Diepte 80cm
Materiaal Gelakt sheeshamhout
Kleur Natuur

Omschrijving

De massieve salontafel BOLT met een afmeting van 80x80cm gemaakt van gelakt sheeshamhout in steenafwerking maakt indruk met een natuurlijk en tijdloos design. Natuurlijkheid en robuustheid gecombineerd met puristisch design stralen een natuurlijke en heldere sfeer uit. De unieke en bijzonder intense nerf maakt elke salontafel uniek en elk oppervlak wordt met de hand verfijnd.

Door zijn ingetogen design en heldere lijnen is de grote tafel te combineren met verschillende interieurstijlen en meubels. Of het nu voor een leren bank of een fluwelen bank is, op een kleurrijk tapijt of in combinatie met een vloerlamp in industrieel design - de hoogwaardige salontafel past zich altijd perfect aan je interieur aan en maakt hem nog mooier!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.