Salontafel Organic Orient Goud 55cm Rond - 40227

Je bespaart €45,12
Levertijd : juni (onder voorbehoud)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 35cm
Breedte 53cm
Diepte 53cm
Materiaal Hoogwaardige metaal-aluminiumlegering
Kleur Goud

Omschrijving

Vind je het individueel leuk en geef je je huis graag een vleugje extravagantie? Dan is deze bijzondere salontafel van koper aluminium precies de juiste keuze. De ronde tafel heeft een tafelblad in een gehamerde look, dat zorgvuldig met de hand is vervaardigd. Het ongebruikelijke ontwerp van de buitenoppervlakken zorgt voor een spannend contrast.

De bijna organische vormen op de voet van de tafel lijken in willekeurige patronen te zijn ontworpen en inspireren met oneffen oppervlakken en individuele lijnen. Dit betekent dat het koperoppervlak altijd een beetje anders glinstert afhankelijk van de lichtinval. En ondanks het extravagante ontwerp, kun je de salontafel op verschillende manieren combineren en een vleugje oosterse flair toevoegen aan een breed scala aan inrichtingsstijlen.

Let op: dit artikel is zorgvuldig met de hand gemaakt! Kleine oneffenheden en variaties in formaat en gewicht zijn hiervoor kenmerkend en maken elk exemplaar uniek. Deze kenmerken hebben echter geen enkele invloed op de functie van de tafel en vormen geen reden tot reclamatie.