Slaapbank Divani Zilvergrijs 220cm Fluweel - 40087

Je bespaart €213,28
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 85cm
Breedte 220cm
Diepte 88cm
Materiaal Fluweel (100% polyester), populierenhout, rubberboomhout
Kleur Zilvergrijs, natuur

Omschrijving

Vooral in de woonkamer moet u zich bijzonder comfortabel voelen, omdat u hier het grootste deel van uw tijd thuis kunt doorbrengen. Een comfortabele bank staat hier centraal en wordt al snel de onbetwiste favoriet. Onze grote DIVANI slaapbank nodigt uit tot verpozen en ontspannen en straalt dankzij zijn elegante fluwelen hoes in zilvergrijs een elegante retro-flair uit die tegelijkertijd bijzonder gezellig is.
Sofa en bed in één

De tijdloze bank heeft niet alleen visueel veel te bieden, maar kan ook functioneel overtuigen. De rugleuning van de bank kan worden neergeklapt, waardoor met slechts een paar handbewegingen een ruime ligplek ontstaat, die als logeerbed kan worden gebruikt. De twee bijpassende armleuningkussens zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen en verhogen het zit- en ligcomfort verder.

Velvet is een zeer bijzondere meubelstof met unieke eigenschappen. De helderheid en intensiteit van de kleur kan variëren en er kunnen unieke patronen op de stof worden gecreëerd - afhankelijk van de richting waarin de fijne vezels zijn geverfd en hoe de stof wordt verlicht