Slaapbank met opbergruimte

Een slaapbank is ideaal als je een klein appartement hebt of een (kleine) logeerkamer in wilt richten. Maar wat dacht je van een slaapbank met opbergruimte? Dit geeft je de mogelijkheid om ook al je beddengoed op te ruimen.

De opbergruimte is vaak onder de slaapbank te vinden in de vorm van compartimenten. Schuif een deel van de slaapbank naar voren of klap het open en je hebt extra opbergruimte. Wat voor soort opbergruimte je hebt is afhankelijk van het mechanisme van de slaapbank met opbergruimte. Zo zijn er slaapbanken verkrijgbaar die een bedsysteem met matras hebben met een aparte mechaniek. Dit soort slaapbanken heeft geen ruimte om iets op te bergen. Het mechanisme neemt alle ruimte in.

Horizontaal of verticaal uitklappende slaapbank met opbergruimte

Slaapbanken met opbergruimte zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een horizontaal uitklappende variant of een verticaal uitklappende variant. De horizontale variant wordt een dwarsslaper genoemd. De verticale variant is minder breed, je hebt daarom minder ruimte in de breedte nodig dan bij de horizontale variant. De verticale variant komt bij het uitklappen echter wel weer verder de kamer in.

Bij een verticale slaapbank met opbergruimte lig je met het hoofdeinde tegen de muur, terwijl je bij de horizontale variant langs de muur ligt. Een verticale slaapbank geeft je de mogelijkheid om aan beide kanten je bed uit te stappen, terwijl je bij een horizontale slaapbank maar aan één kant uit kunt stappen. Het is maar net wat je zelf prettig vindt en wat past bij jouw woonruimte en persoonlijke voorkeur.

Wat zijn de voordelen van een slaapbank met opbergruimte?

Voorheen waren slaapbanken niet echt comfortabel om op te liggen of zitten, maar tegenwoordig is een slaapbank niet meer te onderscheiden van een echte bank. Maar een slaapbank heeft nog veel meer voordelen, helemaal als je een slaapbank met opbergruimte hebt.

Ideaal voor kleine ruimtes

Heb je een klein huis? Dan is een slaapbank de ideale oplossing. Het scheelt je de ruimte van een bed, je kunt het gebruiken als een bank en er ’s nachts op slapen.

Je hebt extra ruimte voor gasten

Een slaapbank geeft je de mogelijkheid om gasten uit te nodigen die ook nog eens kunnen blijven slapen.

Van een bank naar een bed in een paar eenvoudige stappen

Een slaapbank is in een handomdraai te transformeren naar een bed. In een paar eenvoudige stappen heb je van een bank een bed gemaakt.

Je kunt een slaapbank in verschillende stijlen kopen

Slaapbanken zijn er in verschillende groottes, stijlen en kleuren. Zo heb je slaapbanken van 90 centimeter breed, kingsize slaapbanken en slaapbanken met opbergruimte. Zo kun je ook nog eens je beddengoed kwijt, ideaal!

Slaapbank met opbergruimte kopen bij Ventura Design

Ben je op zoek naar een slaapbank met opbergruimte? Dan ben je bij Ventura Design aan het juiste adres! Bij ons vind je verschillende mooie slaapbanken tegen een aantrekkelijke prijs. Tegenwoordig zijn slaapbanken niet meer te onderscheiden van echte banken, dit maakt dat ze in ieder interieur goed tot hun recht komen. Een slaapbank met opbergruimte is daarnaast nog eens extra handig, vooral als je klein woont. Overdag heb je een mooie bank, die je ’s avonds transformeert naar een heerlijk bed. Ideaal!

Jouw nieuwe slaapbank bestel je snel en eenvoudig in onze webshop. Als jouw slaapbank aan speciale wensen moet voldoen, dan kun je in het menu naast het aanbod jouw wensen specificeren. Misschien wil je een bank in een bepaalde breedte, tegen een bepaalde prijs of in een specifieke kleur? Vink de vakjes aan en de verschillende mogelijkheden worden getoond!

Heb je een slaapbank naar wens gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop!