Eetkamerstoel Makassar Massief Sheesham Hout- 17763

Je bespaart €35,10
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 100cm
Breedte 45cm
Diepte 45cm
Zithoogte 45cm
Materiaal Massief Sheesham Hout
Kleur Bruin

Omschrijving

Ben je op zoek naar een natuurlijke eetkamerstoel? Dan is de Makassar stoel iets voor jou. De strakke lijnen zijn eenvoudig en toch elegant. De stoel is gemaakt van massief Sheesham hout en heeft daarom een natuurlijke uitstraling. De stoel heeft een hoge rugleuning dit maakt de stoel erg comfortabel. Combineer de stoel met andere meubels uit de Makassar serie om een mooie natuurlijke look te creëren in je huis. De stoel is 50 cm breed, 96 cm hoog en 58 cm diep. Het zitvlak is 45 cm breed, 45 cm hoog en 40 cm diep. 

De elegante stoel maakt indruk met zijn hoge rugleuning, die uitnodigt om lang te blijven hangen. Het hout ziet er bijzonder goed uit als je de stoel bekleedt met een helder linnen kussen. Dit onderstreept de natuurlijke charme van de stoel en verhoogt het zitcomfort.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.

* dit product is alleen te koop per set van 2 stuks, prijs is per stuk