Bartafel Scooter Rood165cm Massief Mango Hout - 43559

Je bespaart €352,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 85cm
Breedte 174cm
Diepte 50cm
Tafelblad(BxD) 168x45cm
Materiaal Massief mango hout, metaal
Kleur Natuur, rood, zwart

Omschrijving

Dompel jezelf onder in de charme van vervlogen tijden met onze unieke scooter-balie in rood. Deze buitengewone creatie combineert een stijlvolle retro-scooter met een functioneel tafelblad van massief mangohout. De scooter balie straalt niet alleen vintage charme uit, maar is ook een eyecatcher in elke kamer. De karakteristieke uitstraling, aangevuld met het decoratieve lakwerk, geeft deze tweewieler een vleugje Engelse flair. Een duurzaam hoogtepunt: elke tafel is ontstaan ​​door het upcyclen van een oude scooter en heeft individuele kenmerken.

Of het nu gaat om een ​​elegante console in de gang, als decoratieve scheidingswand in de woonkamer of als functionele toonbank in de eetkamer - het scooter meubelstuk is veelzijdig inzetbaar en geeft elke kamer een uniek tintje. Onze aanbeveling: Creëer een harmonieus woonconcept door de scooter balie te combineren met andere vintage meubels en retro accessoires. Maar ook in eenvoudiger interieurontwerpen wordt het een echte blikvanger. Haal de sfeer van vervlogen tijden in huis met de scooter balie en geniet van duurzaam design met een vleugje nostalgie!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht