Barkast Mandala Zwart 95cm Massief Mango Hout - 41106

Je bespaart €404,84
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 141cm
Breedte 95cm
Diepte 42cm
Bovenste vak (HxBxD) 35x90x37cm
Onderste vak (HxBxD) 31x90x37cm
2x Schuiflade (HxBxD) 6x40x22cm
Materiaal Massief hout, mango, metaal
Kleur Zwart, goud, koper

Omschrijving

Ben je op zoek naar een buitengewoon Barkast met veel opbergruimte? Dan is onze extravagante barkast mandala precies wat je thuis nodig hebt. Een massief lichaam van mangohout in zwart rust op een eenvoudig metalen frame in goud. Het bijzondere aan deze kast is de uitgesneden ornamentversiering op de twee deuren, die de kast een extra kleuraccent geeft.

Maar niet alleen het uiterlijk van het Barkast inspireert vanaf het eerste moment - ook het interieur van de kast heeft veel te bieden. Achter de luxueus vormgegeven deuren, in de kast van natuurlijk mangohout, bevindt zich een wijnrek voor maximaal 24 flessen, twee laden, twee planken en een praktische glazen hanger, evenals extra opbergruimte in de deuren - veel ruimte voor het uit het zicht opbergen van borden, boeken of glazen. Onze tip: combineer de mandala bar met gouden woonaccessoires - zo ontstaat eenvoudig een samenhangend totaalconcept en komt het bord goed tot zijn recht.

Let op: Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn. Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.