Bartafel Bicycle Zwart 195cm Massief Mango Hout - 42103

Je bespaart €218,34
Levertijd : juni (onder voorbehoud)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 94cm
Breedte 194cm
Diepte 38cm
Tafelblad(BxD) 151x32cm
Materiaal Massief mango hout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

Voor ons hoort een fiets niet alleen buiten - de tweewieler slaat ook binnenshuis een goed figuur als stijlvolle basis voor een unieke bartafel. Of je hem als wandtafel of bartafel gebruikt, is aan jou. Je passie voor fietsen onderstreep je in ieder geval met deze bijzondere blikvanger. Het tafelblad met geïntegreerd vak is gemaakt van massief mangohout en heeft unieke eigenschappen.

Met de fietsconsole zet je een authentiek accent in je interieur. De individuele houtkenmerken van het tafelblad inspireren met een unieke nerf en hoogwaardige afwerking. Het metalen frame is bijzonder stabiel dankzij de extra poten. Onze interieurtip: combineer de bartafel met andere meubels van zwart metaal en creëer een bijzondere sfeer. Bijzonder duurzaam: elke tafel is het upcyclingresultaat van een oude fiets en heeft daardoor heel individuele kenmerken.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht