Bartafel Fiets Bruin 190cm Massief Mango Hout - 42105

Je bespaart €481,82
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 148cm
Breedte 188cm
Diepte 67cm
Boven tafelblad (BxD) 176x67cm
Onder tafelblad (BxD) 89x67cm
Materiaal Massief mangohout, Metaal
Kleur Bruin, natuur

Omschrijving

Voor ons hoort een fiets niet alleen buiten - de tweewieler slaat ook binnenshuis een goed figuur als extravagant frame voor een unieke thuisbar. Het geïntegreerde wijnrek biedt ruimte voor in totaal negen flessen van je favoriete wijnen en schnaps. Bovendien is elk wijnglas bij de hand dankzij de praktische glazenhanger. De aan het zicht onttrokken kast en de ruime opbergruimte bieden voldoende opbergruimte voor uw barbenodigdheden. Je passie voor fietsen onderstreep je in ieder geval met deze bijzondere blikvanger.

Met de fietsbartafel zet je een authentiek accent in je interieur. De individuele houtkenmerken van de planken inspireren met een unieke nerf en hoogwaardige afwerking. Het metalen frame is bijzonder stabiel dankzij de extra poten. De Coffee Bike komt het best tot zijn recht wanneer je hem combineert met andere metalen meubelen. Bijzonder duurzaam: elke tafel is het upcyclingresultaat van een oude fiets en heeft daardoor heel individuele kenmerken.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.